bet365 с лиценз за 5 години от 2016г.

Един от най-големите букмейкъри bet365 спечели много дълга битка в България, с което си осигури лиценз за свободно опериране в страната. Всичко това стана случайно или не непосредствено преди ЕВРОПЕЙСКО Първенство по Футбол 2016г.

След лиценза създаваме Нови регистрации

Наред с получаването на своя лиценз, букмейкърът спря всички създадени регистрации. За да става вече всичко по легален начин, всеки потребител е необходимо да създаде своя нова регистрация. Това можете да направите от тук:


Добрата новина тук е, че Бонусът от 100%  върху направения депозит вече е наличен, без значение дали до сега сте имали регистрация и вече сте взели такъв. Естествено, има определени условия, с които трябва да се осведомите в официалния сайт на букмейкъра.

Достъп до bet365.com от официалния сайт

Ако до сега сте се чудили защо при опит да влизате в официалния сайт на букмейкъра, това не е било възможно или какви са тези алтернативни линкове, за които навсякъде пише - вече това не ви интересува изобщо. След получаването на лиценза, сайтът е напълно достъпен от територията на България.

Какво става с депозираните средства в старите сметки

Тъй като bet365 е букмейкър, на който може да се доверите, той винаги остава лоялен към всичките си потребители. В това число и наличните до сега средства ще ви бъдат върнати в сметките по начина, по който сте въвели в уеб платформата.

Извод:

Благодарение на получения лиценз, вие можете да залагате и гледате на живо мачовете по време на Европейското по Футбол. За целта просто трябва да извършите процеса на Регистрация:

РЕГИСТРАЦИЯ В BET365