efbet предлага висок коефициент за Питър срещу Кубрат в мача на 3 Декември 2016

След като прегледахме всички обстоятелства около предстоящия мач на Кубрат Пулев срещу Самюъл Питър, по-долу ще обобщим най-важното около боксовия двубой.

Бързаме да кажем, че много от информацията по-долу взехме от статията "Коефициентите на букмейкърите за мача на Кубрат Пулев срещу Самюел Питър", където също видяхме интересни новини около предстоящата среща.

Да отговорим на въпроса "Кога и къде"

Срещата в нощта на боксовите шампиони ще се проведе в Събота на 3 Декември 2016-та. Относно часа на срещата след като прегледахме данните, предоставени ни от букмейкърите ще бъде от 20:00ч. Видяхме вечерта преди срещата в един от най-големите букмейкъри ефбет, че срещата ще е от 18:00ч, но предвид факта, че това е съгласно Гринуич часовото време, в България е +2ч.

В интернет пространството се появиха и други часове като 22:00ч и други, но www.mrsthompsonsclassroom.com да седнете пред малкия екран малко преди 8 часа вечерта, за да не пропуснете нищо от голямата среща.

Това може да го направите в каналите DIEMA SPORT; GONG PLAY ; Gong.bg

Проверете също тук дали няма да излъчат двубоя наживо.

Коефициентите на букмейкъра efbet

Знаете, че коефициентите на букмейкърите са променлива величина и е необходимо да проверявате актуалните коефициенти. Поглеждайки сайта на efбет преди срещата, те определено имат Кобрата за фаворит в двубоя. Това ние го разбираме, защото коефициентът за него е пределно нищожен, в сравнение с противника му.

Дали Кубрат е в значително по-добро състояние преди срещата?

Разглеждайки сайтовете за спортни новини виждаме, че Пулев е с около 8кг по-лек от противника си, но ако видим историята на неговите мачове в тежката категория ще видим, че нашенецът има 23 победи и само една загуба от 24 изиграни срещи!

Загуба? Да - Кобрата загуби от Кличко, но 23 победи са си 23 спечелени мача.

mrsthompsonsclassroom също предполага, че Кобрата може да победи с лекота Нигериеца.

Дали ще е така?

Нека всички застанем пред екрана да разберем това.