Покер в bet365

Една новина наскоро нашумя в интернет и ние от mrsthompsonsclassroom.com следва да дадем тази информация на всичките ни читатели. Това е фактът, че букмейкърът bet365 получи лиценз за покер.

Лиценз за покер в bet365

Много от потребителите, които използват услугите на бет365 имаха голямо желание да се възползват и от покер залата, която рпедлага букмейкърската компания. За тяхно съжаление, откакто bet365 се лицензираха, до скоро секцията "ПОКЕР" изобщо не присъстваше в уеб платформата на букито. Много от нашите читатели, които не са наясно ще си зададат логичния въпрос "Защо?" и тук е момента да дадем повече разяснение за това.

Ако се зачетете по-дълбоко в статията за лиценза на bet365, който получиха през Юни 2016 година ще забележите, че той беше само върху спортните залози. По-късно ДКХ даде необходимия лиценз за финансови залози.

Тъй като все още не сме публикували статия, повече информация за финансите в bet365 може да видите тук.

Както разбрахме по-горе, до скоро Английският онлайн оператор имаше възможност да публикува следните услуги:

  • спортни залагания
  • Финанси

Но! Новината, която зарадва всеки беше, че комисията по хазарта разреши на оператора да приложи в своята платформа секцията "покер".

Освен популярната игра на карти, Bet365 изпълни своето портфолио с пускането известното по света казино. Да, точно така - лицензът разрешава и това. Залата на B365 разполага много игри, които биха задоволили и най-претенциозните хора.

Нека не задълбаваме в разясненията за казината в платформата на бет365, защото скоро възнамеряваме да създадем отделна статия, посветена именно за него. По тази причина по-долу ще разкажем малко за...

Покер Софтуерът на бет365

За да се възползват играчите от играта на покер, който вече е достъпен от официалния сайт, букмейкърът предлага надежден и специално разработен за целта софтуер, разработен от Playtech.

Това, което трябва да се направи е да се изтегли от сайта. Той не е особено голям и не би взел значително пространство на компютъра ви. Софтът предлага екстри, които биха задоволили всички играчи.

Когато говорим за графичното оформление, то е опростено и много ефективно.

Турнири, от които да се възползвате

Bet365 много игри и много турнири с гарантиран награден фонд! За разлика от други покер зали, тук не се провеждат много фрийроли. Това обаче не би било много голям проблем, защото те имат сателитни за големите турнири.

Всеки любител на покера може да се възползва и от турнири със стъпки, в които се печелят жетони за турнир с по-голяма стойност.

Повече информация: